Kävimme 22.8.2020 Kanakoirakerhon Erikoisnäyttelyssä. Kaikki koirat oli tuomari Raimo Louhion kehään ilmoitettu. Tässä jokaisen koiran yksilö arvostelu kuvan kera.

Loukasahon Becu

8v uros joka on erittäin hyvää tyyppiä. Rakenteeltaan kevyehkö. Hieman kevyt uroksen pää jossa oikeat linjat, mutta sukupuolileima saisi olla selvempi. Hyvä kaula, erinomainen selkä ja häntä. Hieman lyhyt runko. Rintakehässä sopiva syvyys, mutta sitä toivoisi hieman täyteläisemmäksi. Hyvät raajat ja liikkeet, Hyvä turkki, oikea väritys.

KÄY EH KÄK1


Metsäleimun Ängelmä

1,5v narttu joka on erittäin hyvää tyyppiä. Melko kevytrakenteinen, tässä kehitysvaiheessa vielä kapea runkoinen. Varsin kaunis, hyvälinjainen pää. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Rintakehässä ikäisekseen sopiva syvyys. Toivottavasti rintakehä kehittää leveyttäkin. Tasapainoiset mutta melko avoimet kulmaukset. Hyvä raajaluusto. Hyvänlaatuinen turkki, mutta melko niukka. Oikea väritys. Hyvät sivuliikkeet. Etuliike melko kapea.

JUN ERI JUK1

Metsäleimun Neela

4v narttu joka on erittäin hyvää tyyppiä. Kokonaisuudessaan varsin sopusuhtainen. Kaunis erinomainen pää. Hyvä kaula. Erinomainen selkä ja häntä. Tiivis hyvä runko. Erinomaiset raajat ja käpälät. Hyvä turkki. Oikea väritys. Mainiot liikkeet.

KÄY ERI KÄK1 SA PN2 ROP KÄY BIS KÄY5

Erikoisnäyttelyssä palkitaan erikseen käyttöluokan koirat. Niistä katsotaan vsp ja rop koirat. Rop koirat kisaavat vielä keskenään loppukehissä parhaan käyttökoiran tittelistä.